ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σάλος με τον Ηλία Ψινάκη στις τουαλέτες

Σάλος με τον Ηλία Ψινάκη στις τουαλέτες

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (15/11/2016) κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου για τον προϋπολογισμό και άλλα θέματα του Δήμου Μαραθώνα.

Εκεί ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. και πλαστικός χειρουργός, Χρήστος Κατσαρός φέρεται να έφτασε μαινόμενος κατά του δημάρχου, Ηλία Ψινάκη. Οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία η οποία συνεχίστηκε ακόμη και στις τουαλέτες!

Ο καυγάς ήταν τόσο έντονος που προκάλεσε την παρέμβαση του αστυνομικού - φρουρού του Ηλία Ψινάκη, όμως η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Πληροφορίες λένε ότι ο δήμαρχος Μαραθώνα χρειάστηκε να μείνει στην τουαλέτα πάνω από μια ώρα μέχρι να καταφθάσουν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και να λήξει το επεισόδιο που λίγο έλειψε να περιλαμβάνει και χειροδικίες.

Ο καυγάς μεταξύ Ψινάκη – Κατσαρού οφείλεται στην κόντρα του δημάρχου με τη σύζυγο του πλαστικού χειρουργού που εξελέγη με το ψηφοδέλτιό του, αλλά τέσσερις μήνες αργότερα αποχώρησε. Η σύζυγος του πλαστικού χειρουργού δεν είναι η μόνη που έφυγε από τον συνδυασμό του Ηλία Ψινάκη, ωστόσο ο δήμαρχος φέρεται να την κατηγορεί για συνεργασία με τον πρώην δήμαρχο και πολιτικό του αντίπαλο.

Οι καταγγελίες του δημάρχου αλλά και, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του πλαστικού χειρουργού, άσχημες εκφράσεις του εναντίον της συζύγου του έβγαλαν τον κ. Κατσαρό εκτός εαυτού. Όταν, όπως λέει ο πλαστικός χειρουργός, ζήτησε το λόγο από το δήμαρχο και εκείνος του απάντησε με ύβρεις και ειρωνείες, ξεκίνησε ο καυγάς.

Μάλιστα, ο πλαστικός χειρουργός ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση, αλλά και φραστικές απειλές από τον αστυνομικό – φρουρό του Ηλία Ψινάκη και απειλεί τώρα με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Στις ερωτήσεις μου για όσα διασπείρει απάντησε με ύβρεις, γεγονός που με εξόργισε», λέει στην Espresso ο πλαστικός χειρουργός και καταγγέλλει πως «εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο αστυνομικός του, ο οποίος με έπιασε από το λαιμό».

Η πλευρά Ψινάκη, ωστόσο, μιλάει για επίθεση που βασίζεται σε συμφέροντα.

«Ενώ ετοιμαζόταν να βγει από την τουαλέτα ο Κατσαρός κινήθηκε απειλητικά εναντίον του με σκοπό να τον χτυπήσει, αλλά παρενέβη ο φρουρός του δημάρχου», λέει η πλευρά Ψινάκη, επιβεβαιώνοντας ότι ο δήμαρχος χρειάστηκε να κλειστεί στην τουαλέτα για να μην υπάρξουν και χειρότερα: «Ο Ηλίας παρέμεινε επί ώρα στην τουαλέτα. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και σε λίγο κατέφθασαν στο χώρο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Νέας Μάκρης».

Η ίδια πηγή από το περιβάλλον Ψινάκη υποστηρίζει πως «τους έχει μπει στο μάτι» με το έργο που κάνει στο Μαραθώνα.

Σχετικές ειδήσεις