Ανανεώθηκε:

Δήμος Ηρακλείου Κρήτης: Δωρεάν νερό σε 1.000 οικογένειες

newsbomb

Δήμος Ηρακλείου Κρήτης: Δωρεάν νερό σε 1.000 οικογένειες

Ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, ανακοίνωσε σήμερα την παροχή δωρεάν νερού σε 1.000 οικογένειες, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

«Η Κοινωνική Πολιτική, όπως είχαμε εξαγγείλει προεκλογικά και αποδεικνύουμε κάθε ημέρα της θητείας μας, είναι βασική μας προτεραιότητα. Προσπαθούμε, ως Δήμος Ηρακλείου, να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους δημότες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες», ανέφερε ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι «με αυτό το σκεπτικό και χωρίς να έχουμε την αυταπάτη ότι λύνουμε τα προβλήματά τους, προχωράμε στην παροχή δωρεάν νερού κατ’ αρχήν σε 1.000 οικογένειες».

Όπως τόνισε ο δήμαρχος, με απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΗ, από 1/1/2017 ξεκινά πρόγραμμα ανακούφισης 1.000 άπορων οικογενειών, οι οποίες απαλλάσσονται από την υποχρέωση να πληρώνουν λογαριασμό νερού για τον επόμενο χρόνο. Ειδικότερα, η ΔΕΥΑΗ θα τους παρέχει 25 κυβικά νερού ανά τρίμηνο, με κόστος ένα ευρώ.

Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει από επιτροπή που θα ορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο. «Θα προτιμούσαμε ασφαλώς, να μην υπήρχε η ανάγκη για τέτοια μέτρα. Εφόσον υπάρχει όμως, εμείς είμαστε εδώ και αποδεικνύουμε εμπράκτως, ως οφείλουμε και στο μέτρο πάντοτε των δυνατοτήτων μας, την αλληλεγγύη μας προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας» κατέληξε ο κ. Λαμπρινός.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved