ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Εκσυγχρονίζονται οι κατασκηνώσεις στα Καμένα Βούρλα

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Εκσυγχρονίζονται οι κατασκηνώσεις στα Καμένα Βούρλα

Οι κατασκηνώσεις στα Καμένα Βούρλα εκσυχρονίζονται με την έναρξη συγκεκριμένων έργων αναβάθμισης των συγκεκριμένων δομών που βρίσκονται στη θέση «Ασπρονέρι» Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Μώλου.

Ήδη υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, η σύμβαση του έργου που αφορά στην επισκευή, στη συντήρηση και την αναβάθμιση των δομών προϋπολογισμού 1.138.000 ευρώ.

Σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση των συνθηκών στους χώρους που φιλοξενούνται παιδιά μικρής ηλικίας, κατά τους θερινούς μήνες, με κατασκευή νέων οικίσκων, δικτύου πυρόσβεσης και ύδρευσης, αλλά και δομών για τη φιλοξενία και την ελεύθερη πρόσβαση παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Σημαντικές είναι οι παρεμβάσεις που θα γίνουν με την κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης, την κατασκευή ραμπών πρόσβασης στις τουαλέτες, τους ξύλινους οικίσκους και τους κοινόχρηστους χώρους των παιδιών με ειδικές ανάγκες, τον εξοπλισμό της παιδικής χαράς, τις εργασίες στις τουαλέτες και την αλλαγή των ειδών υγιεινής, τις τεχνικές παρεμβάσεις στο κτίριο των μαγειρείων και της τραπεζαρίας αλλά και με τις παρεμβάσεις τόσο στο ηλεκτρολογικό δίκτυο, όσο και στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης.

Σχετικές ειδήσεις