ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Φωτιές - Ψινάκης: Ζούμε τραγικές καταστάσεις - Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους αγνοούμενους

Φωτιές - Ψινάκης: Ζούμε τραγικές καταστάσεις - Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους αγνοούμενους

Φωτιά | Ηλίας Ψινάκης: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια τεράστια κρίση, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας, δυστυχώς έγινε στο δικό μου Δήμο. Υπήρξαν πολλά θύματα, εγώ προσπαθώ να το αντιμετωπίσω όλο αυτό με όσο πιο πολλή σοβαρότητα μπορώ», δήλωσε την Τετάρτη (25/07/2018) ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, λίγο πριν από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως είπε ο κ. Ψινάκης, «πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους αγνοούμενους, πρέπει να ταυτοποιήσουμε τους υπάρχοντες, οι οποίοι είναι καμένοι και είναι πολύ δύσκολο να ταυτοποιηθούν. Οι σοροί έχουν μεταφερθεί σε ένα ειδικό κέντρο στο Σχιστό και δεν ξέρει κανείς αν είναι δύο άνθρωποι μαζί αγκαλιασμένοι ή τρεις ή ένας. Είναι τραγικές αυτές οι καταστάσεις. Είναι άνθρωποι που δεν ξέρουμε αν πνίγηκαν εκείνο το βράδυ».

Αναφερόμενος, εξάλλου, στις ακραίες καιρικές συνθήκες που αντιμετώπισε η ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής, ο δήμαρχος Μαραθώνα επιβεβαίωσε ότι στην περιοχή έπνεαν άνεμοι από 8 έως 12 Μποφόρ.

Είπε, εξάλλου, ότι στο δικό του σπίτι, «κάηκαν όλα σε δευτερόλεπτα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: