ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Χάσαμε χρόνο αλλά οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι (vid)

Μεϊμαράκης: Χάσαμε χρόνο αλλά οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι (vid)

Αιχμές κατά του Αλ. Τσίπρα για το γεγονός ότι δεν συγκάλεσε νωρίτερα το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών άφησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Η ΝΔ στη μακρά ιστορική της διαδρομή βάζει τα συμφέροντα της χώρας πάνω από όλα. Μας ενδιαφέρει η ποιότητα ζωής των πολιτών, η ανάπτυξη της οικονομίας, η κοινωνική συνοχή, οι αδύναμοι να μπορούν να ζουν σε ένα ευνομούμενο κράτος», είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Αυτή η συνάντηση έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Η καθυστέρηση ήταν εις βάρος της οικονομίας και της χώρας. Είναι γεγονός ότι η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ότι ήταν πριν τρεις μέρες, πριν τρεις μήνες», υποστήριξε ο εκτελών χρέη προέδρου της ΝΔ αφήνοντας σαφείς αιχμές για την στάση του Αλ.Τσίπρα.

Ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε παράλληλα τις πολιτικές δυνάμεις να συμβάλουν ώστε να ξαναβρούμε την ενότητα που απαιτείται να έχουμε την ψυχραιμία και να παροτρύνουμε την κυβέρνηση, που έχει την ευθύνη, να φέρει μια συμφωνία.

«Υπάρχει ανακοίνωση της προεδρίας που θα είναι αναλυτική, εμάς μας εκφράζει. Θα κάνουμε όλες τις κινήσεις εκείνες, εφόσον μας ικανοποιεί η συμφωνία, για να μπορέσει να υποστηριχθεί από όλους».

Σχετικές ειδήσεις