ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Newsbomb Live: Λεπτό προς λεπτό η κρίσιμη Σύνοδος της Κυριακής 12/07/2015

Newsbomb Live: Λεπτό προς λεπτό η κρίσιμη Σύνοδος της Κυριακής 12/07/2015

Μαραθώνιος ενημέρωσης από το Newsbomb.gr για το πιο κρίσιμο Σαββατοκύριακο στη σύγχρονη ελληνική Ιστορία - Το επικείμενοEurogroup και η Σύνοδος Κορυφής των 28 κρατών της Ε.Ε. της ερχόμενης Κυριακής - LIVE όλες οι εξελίξεις και εικόνα από τις Βρυξέλλες - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών - Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων - Τι θα γίνει με τη χρηματοδότηση και τις τράπεζες- Όλα με την υπογραφή του Newsbomb.gr, για να μαθαίνεις πρώτος ότι σκάει.

Το Newsbomb.gr στην καρδιά των εξελίξεων σας μεταφέρει όλο το 24ωρο με συνεχή ροή ειδήσεων την πραγματική διάσταση των γεγονότων. Συντονιστείτε στο Newsbomb για να μάθετε πρώτοι, έγκυρα και έγκαιρα, όλες τις εξελίξεις της πιο κρίσιμης Συνόδου Κορυφής για το μέλλον της Ευρώπης.

Καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και ιδιαίτερα από το πρωί της Κυριακής θα σας μεταφέρουμε τον παλμό των εξελίξεων από την πρώτη γραμμή της ειδησεογραφίας.

Τι θα αποφασίσουν οι ηγέτες της Ε.Ε. - Ποιά είναι η στρατηγική της ελληνικής κυβερνησης - Τι γράφουν τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης - LIVE Εικόνα από τις Βρυξέλλες - Βίντεο και φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές - Τι προβλέπουν οι οικονομικοί αναλυτές - Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις κουίντες των Βρυξελλών μόνο στο Newsbomb.gr!

Συνονιστείτε στο facebook και στο twitter

Σχετικές ειδήσεις