ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 – Επίθεση Ζωής κατά Φλαμπουράρη και Προέδρου της Δημοκρατίας

Εκλογές 2015 – Επίθεση Ζωής κατά Φλαμπουράρη και Προέδρου της Δημοκρατίας

Σε επίθεση κατά των επικριτών της προχώρησε εκ νέου σήμερα, Τρίτη (25/08/2015) η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ανεβάζοντας μάλιστα τους τόνους στην βεντέτα που έχει ανοίξει με το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα και με αφορμή την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να μη συμμετάσχει στις εργασίες της Επιτροπής αλλά και τη σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε το προεδρείο της ΚΟ του κόμματος, η Πρόεδρος της Βουλής προχώρησε σε αποκαλύψεις για ιδιωτική συζήτηση που είχε με τον κ. Φλαμπουράρη.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε, την περίοδο που απέστειλε την πρώτη πρόσκληση προς τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να έρθει στην επιτροπή και να τοποθετηθεί για τη συμφωνία που υπέγραψε ως υπουργός Οικονομικών με τη Siemens, συνάντησε τυχαία στη πρωθυπουργική πτέρυγα της Βουλής, τον κ. Φλαμπουράρη. Τότε ο συνεργάτης του πρωθυπουργού της είπε: «Μην τον ζορίζεις».

«Του απάντησα αυτό που μου λες δεν το άκουσα και δεν μπορείς να μου λες τέτοιες παρεκκλίσεις», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.
Μάλιστα όπως σημείωσε, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για το συμβάν, ο οποίος εξεπλάγη.

Επιπλέον, η κ. Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε εκ νέου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο αυτή τη φορά για το θέμα των πρακτικών της συνεδρίασης των πολιτικών αρχηγών, κάνοντας λόγο «δυστροπούντα» Πρόεδρο.

Παράλληλα, έστρεψε τα πυρά της κατά της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ανήκει, όπως υπενθύμισε, η οποία δεν συμμετέχει στις κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις, λέγοντας ότι δεν έχει ακόμα διαλυθεί η Βουλή.

Η Ζωή καλεί εκ νέου την Τετάρτη τον Γ. Στουρνάρα

Κλείνοντας τη συνεδρίαση, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι η Επιτροπή θα συνέλθει εκ νέου την Τετάρτη το απόγευμα, θα ενημερωθεί εκ νέου ο κ. Στουρνάρας, αλλά και η αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Επίσης είπε ότι θα αναμένει μέχρι το απόψε το βράδυ τις τοποθετήσεις των άλλων κομμάτων για το ποιοι βουλευτές θα είναι παρόντες στη συνεδρίαση της Τετάρτης.

Τον γιo του Προκόπη Παυλόπουλου ενέπλεξε η Ραχήλ σε σκάνδαλο

Η Ραχήλ Μακρή παίρνοντας το λόγο παρομοίασε τα εγκλήματα του ναζισμού και του σταλινισμού με όσα κατά την άποψή της γίνονται σήμερα με την παράκαμψη θεσμών.

Η κ. Μακρή αποκάλυψε τι έγινε στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Την ίδια στιγμή ενέπλεξε τον γιο του κ. Παυλόπουλου στην αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγοντας ότι «ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιδεικνύει σήμερα μια τέτοια συμπεριφορά και δεν πιστεύω ότι όλο αυτό έχει να κάνει με την εμπλοκή προσώπου της οικογενείας του σε σκάνδαλο με εξοπλιστικά».

Σχετικές ειδήσεις