ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ: Μεϊμαράκης αρχηγός για να κυβερνάει ο Τσίπρας

Εκλογές ΝΔ: Μεϊμαράκης αρχηγός για να κυβερνάει ο Τσίπρας

Απόλυτη επιβεβαίωση του Newsbomb.gr - Το «σύστημα» έκανε πάλι τη... δουλειά του - Ο Τσίπρας θα ξεπουλάει και ο Βαγγέλας θα κάνει ότι δεν βλέπει - Στημένο όλο το παιχνίδι

H εξέλιξη των εκλογών στη ΝΔ αποδεικνύει περίτρανα αυτό που το Newsbomb.gr είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή με σχετικό ρεπορτάζ λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Νικητής τον εκλογών είναι ο Αλέξης Τσίπρας και κατ΄ επέκταση οι δανειστές που θα συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση σε βάρος του λαού.

Τα ανακλαστικά του «κομματικού κατεστημένου» ήταν ακαριαία και κατάφερε με μια απίστευτη κινητοποίηση να «αλλοιώσει» το πραγματικό αποτέλεσμα, προκειμένου η κομματική γραφειοκρατία να παραμείνει στη θέση της, να ελέγχει την παράταξη και να συνεχιστεί με τον τρόπο αυτό η «αβάντα» στη μνημονιακή κυβέρνηση του Τσίπρα.

Με τις πλάτες και τη στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. το σύστημα της κομματικής γραφειοκρατίας κατάφερε με υπόγειους τρόπους να φέρει το αποτέλεσμα στα μέτρα του. Αντέδρασε ταχύτατα και μάζεψε λυτούς και δεμένους να ψηφίσουν και να κρατήσουν το παλιό status quo στην ηγεσία της γαλάζιας παράταξης.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μέχρι και στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές και ψήφισαν μαζικά υπέρ του Μεϊμαράκη!!!

Δεν είναι τυχαίο ότι η νεολαία αγνοήθηκε πλήρως από το σύστημα που διοργάνωσε την εκλογική διαδικασία και οι κομματικοί μανδαρίνοι φρόντισαν να μεταφέρουν μαζικά, όλους τους υπερήλικες στα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν την παραμονή του ίδιου καθεστώτος.

Αυτού του καθεστώτος που υπέγραψε και υπερασπίστηκε τα μνημόνια του Παπανδρέου, τα μνημόνια του Σαμαρά και τα μνημόνια του Τσίπρα.

Οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης με χιλιάδες υπερήλικες να ξεροσταλιάζουν υποβασταζόμενοι μέσα στο κρύο για να ψηφίσουν Μεϊμαράκη δίνει σαφείς απαντήσεις για όλο το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Το ίδιο καθεστώς θέλει τώρα να αποτρέψει οποιαδήποτε αλλαγή πλεύσης στη στρατηγική της ΝΔ

Το Newsbomb.gr σε σχετικό ρεπορτάζ έγραφε χαρακτηριστικά:

«Το Newsbomb.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα υπάρχει σαφέστατη προτίμηση για την κατάκτηση της νίκης στην εκλογική αναμέτρηση της Νέας Δημοκρατίας από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, καθώς γνωρίζει πως αν κάτι τέτοιο συμβεί, η δεξιά παράταξη δεν πρόκειται ποτέ να κυβερνήσει ξανά αυτή τη χώρα και ο ίδιος θα παραμένει πρωθυπουργός, όσα μνημόνια κι αν επιβάλλει στον ελληνικό λαό.

Από την άλλη πλευρά, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, είναι απολύτως βέβαιο ότι το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει και που με αυτό θα αρκεστεί, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να κάνει τη ΝΔ «τσόντα» του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να καθίσει στην καρέκλα του προέδρου».

Η επιβεβαίωση είναι απόλυτη.

Η ΝΔ με αρχηγό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα συνεχίσει να κλείνει τα μάτια της στο ξεπούλημα της Ελλάδας, όπως αυτό έχει δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Όλη η αλήθεια περιγράφεται με σαφήνεια στο ρεπορτάζ του Newsbomb.gr με τίτλο:«Αλέξη «πούλα» γρήγορα, τώρα που η ΝΔ κάνει ότι δεν βλέπει!»

Η επιλογή Μεϊμαράκη στο τιμόνι της ΝΔ είναι βούτυρο στο ψωμί του Τσίπρα και άρα βούτυρο στο ψωμί των δανειστών.

Άλλωστε άπαντες γνωρίζουν ότι ο Μεϊμαράκης δεν πρόκειται ποτέ να γίνει πρωθυπουργός.

Ο Τσίπρας θα μπορέσει ανενόχλητος – χωρίς καμία αντιπολίτευση – να εφαρμόσει πλήρως το ξεπούλημα της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας, το έγκλημα που έχουν σχεδιάσει με χειρουργική ακρίβεια οι πιστωτές της χώρας.

Δυστυχώς ο τόπος δεν έχει καμία απολύτως τύχη να ανακάμψει και να βγει στο δρόμο της προόδου.

Η τράπουλα είναι σημαδεμένη και το παιχνίδι στημένο από πολύ ψηλά.

Σχετικές ειδήσεις