ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι κατά Καμμένου: Η κυβέρνηση ξιφουλκεί κατά της διαπλοκής και εκείνος ιδρύει οffshore

Ποτάμι κατά Καμμένου: Η κυβέρνηση ξιφουλκεί κατά της διαπλοκής και εκείνος ιδρύει οffshore

Το Ποτάμι καλεί, μέσω ανακοίνωσής του, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Newsbomb.gr για τις εταιρείες στο Λονδίνο.

«Τις μέρες που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξιφουλκούσε με γενικόλογα εναντίον της διαφθοράς και της διαπλοκής, η οικογένεια Καμμένου ίδρυε στο Λονδίνο offshore της “μιας λίρας και μιας μετοχής”, με άγνωστο αντικείμενο εργασιών και άγνωστα περιουσιακά στοιχεία», αναφέρει σε δηκτικό τόνο η ανακοίνωση του Ποταμιού.

«Σύμφωνα με τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών, ο 89χρονος και βαριά άρρωστος πατέρας του υπουργού Αμύνης τον Φεβρουάριο, μία βδομάδα πριν φύγει από τη ζωή, μέσα στο νοσοκομείο, ίδρυσε δύο offshore. Ο υπουργός Αμύνης κ. Καμμένος και κληρονόμος πρώτου βαθμού της οικογένειάς του, θα πρέπει τώρα να απαντήσει συγκεκριμένα ποια είναι τα περιουσιακά στοιχεία των νέων offshore της οικογένειάς του», υπογραμμίζει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Και καταλήγει: «Η χώρα δεν αντέχει νέους ψιθύρους για νέα σκάνδαλα, στην κορυφή μάλιστα της κυβέρνησης. Οι γκρίζες περιοχές πρέπει τώρα να φωτιστούν. Και όχι με γενικόλογες απαντήσεις αλλά με στοιχεία».

Σχετικές ειδήσεις