ΚΟΜΜΑΤΑ

Θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο Χ. Μαγκούφης

Θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο Χ. Μαγκούφης

Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Τρικάλων, ανακοίνωσε ότι θα είναι ο Χρήστος Μαγκούφης που είχε διαγραφεί από την ΚΟ του κόμματος στις 12 Φεβρουαρίου, όταν στην ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο είχε ψηφίσει "παρών επί της αρχής" και "όχι" στο άρθρο 1.

Με ανακοίνωσή του, ο κ. Μαγκούφης δήλωσε "έτοιμος" να διατυπώσει "ως πολιτικός, με ευθύνη την αλήθεια του νέου προγραμματικού λόγου της παράταξής μας που επικεντρώνεται κατ' εξοχήν στα 13 σημεία της ομιλίας του Προέδρου, Ευάγγελου Βενιζέλου, στη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ αλλά και στους ανθρώπους της Επιστήμης και του Πολιτισμού προχθές".

Επιπλέον, ανέφερε ότι η διατύπωση αυτού του πολιτικού λόγου θα εκφραστεί και από την θέση του ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ του Νομού Τρικάλων στις επικείμενες εκλογές "μετά το σημερινό προσκλητήριο του Προέδρου μας για συμμετοχή στον αγώνα και την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματός μας, καθώς και την αποδοχή της πρότασής του για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος βουλευτής".

Ο κ. Μαγκούφης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι είναι έτοιμος να ξαναδώσει τη μάχη με αυταπάρνηση "γιατί οι καιροί ου μενετοί".