ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγγρού: Ποιοι «πολεμάνε» την αυτοδυναμία της ΝΔ

Συγγρού: Ποιοι «πολεμάνε» την αυτοδυναμία της ΝΔ

Μετρημένα είναι τα σχόλια της Συγγρού, σχετικά με τα ευρήματα της χθεσινής δημοσκόπησης της GPO για το Mega.

Στο στρατόπεδο του Αντώνη Σαμαρά, προτιμούν μάλιστα να στέκονται στο προβάδισμά του κόμματος έναντι του ΠΑΣΟΚ παρά στο δεδομένο εκείνο που δείχνει οριακή προπόρευση του Ευάγγελου Βενιζέλου έναντι του Αντώνη Σαμαρά, στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, υπενθυμίζουν πάντως τη χθεσινή αποστροφή του αρχηγού της ΝΔ, ο οποίος διαπίστωσε πως «αυτή τη στιγμή υπάρχει μια συσσωρευμένη οργή και υπάρχει κι ένα θολό τοπίο» και εκτίμησε πως «όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, τα πράγματα θα ξεκαθαρίζουν».

«Ύστερα γνωρίζω ότι επειδή ακριβώς όπως είπαμε στην αρχή την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας πολλοί δεν τη θέλουν και θα την πολεμήσουν με κάθε τρόπο, βλέπουμε στις δημοσκοπήσεις, ορισμένα περίεργα πράγματα. Ξεφουσκώνω-φουσκώνω», είπε μάλιστα στη χθεσινή «Ανατροπή».

Σήμερα πάντως ο πρόεδρος του κόμματος, συνοδεία το εκπροσώπου, Γιάννη Μιχελάκη, βρίσκεται στο Φανάρι όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση, το μεσημέρι στις 13:30, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κύριο Βαρθολομαίο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη του αριθμούς και τις μετρήσεις!