ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Σκυλακάκης: Τι εναλλακτικές προτάσεις έχει ο κ. Σαμαράς;

Θ. Σκυλακάκης: Τι εναλλακτικές προτάσεις έχει ο κ. Σαμαράς;

«Ο κ. Σαμαράς ισχυρίστηκε σήμερα ότι ζητά τροποποιήσεις στο μνημόνιο, για να μπορέσει να πιάσει η χώρα τους στόχους της", δήλωσε ο ευρωβουλευτής Θεόδωρος Σκυλακάκης.

"Ο κ. Σαμαράς έχει υπογράψει το μνημόνιο 2 αφού είχε την ευκαιρία να διαπραγματευτεί με την τρόικα. Την τελευταία φορά δεν έβρισκε μάλιστα καν τα 350 εκ. ευρώ (από σπατάλες του κράτους που ισχυρίζεται κατά τα άλλα ότι φτάνουν τα 18 δις), που χρειάζονταν για να περισωθούν οι επικουρικές συντάξεις", συνέχισε ο κ. Σκυλακάκης.

"Τι έχει αλλάξει έκτοτε –πλην του γεγονότος ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο- για να περιμένει ο λαός κάτι καλύτερο από τις διαπραγματευτικές του ικανότητες; Τι εναλλακτικές προτάσεις έχει πετύχει στο Λαϊκό Κόμμα στο οποίο συμμετέχει, αντίστοιχες με το σχέδιο επενδύσεων 2020, που προώθησε η Δημοκρατική Συμμαχία και υιοθετήθηκε από τους Ευρωπαίους Φιλελεύθερους και Δημοκράτες;", διερωτάται ο ευρωβουλευτής και υπεύθυνος του Τομέα Οικονομίας και Οικονομικών της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

"Ο ελληνικός λαό δικαιούται να έχει λογικές και θετικές προτάσεις σ' αυτές τις εκλογές, τα κόμματα όμως πρέπει να πείθουν εμπράκτως για την αξιοπιστία τους. Αλλιώς εμφανίζονται αδιόρθωτα και επιτείνουν τη δίκαιη οργή που κυριαρχεί σήμερα στο εκλογικό σώμα», καταλήγει ο ίδιος.