ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κύρτσος: Ο ΛΑΟΣ προσπάθησε να κάνει υπέρβαση του δικομματισμού

Γ. Κύρτσος: Ο ΛΑΟΣ προσπάθησε να κάνει υπέρβαση του δικομματισμού

"Επειδή έχω συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα με τον κ. Καρατζαφέρη, ο ΛΑΟΣ με την συμμετοχή του στην κυβέρνηση προσπάθησε να κάνει μια υπέρβαση του δικομματισμού", δήλωσε ο κ. Γιώργος Κύρτσος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ.

"Έχουμε 3 θέσεις οι οποίες θα κυριαρχήσουν στην πολιτική ατζέντα. Η πρώτη θέση είναι ότι πρέπει να υπάρξει μια δυναμική διαχείριση της κοινωνίας με το να φύγουν από τη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες.

Η δεύτερη πρότασή μας είναι να υπερβούμε την οικονομική πολιτική που ασκείται σήμερα μια που θεωρούμε ότι δεν οδηγεί πουθενά.

Το τρίτο θέμα είναι ότι αφού το χρέος δεν είναι βιώσιμο, αντί να περιμένουμε 3 μήνες για να μας πει κάποιος αρμόδιος για το επόμενο κούρεμα, θα πρέπει εμείς να πάρουμε μια εθνική πρωτοβουλία", είπε ο κ. Κύρτσος παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος.

"Συμβουλεύω τους ψηφοφόρους να μας προτιμήσουν γιατί ο ΛΑΟΣ είναι μια πολιτική προσπάθεια που περιλαμβάνει αλλαγή κοινωνικής πολιτικής με την έξοδο των λαθρομεταναστών, αλλαγή οικονομικής πολιτικής και επαναδιαπραγμάτευση του χρέους. Εμείς είμαστε ανοιχτά μυαλά και δεχόμαστε να έρθουμε σε συνεργασία αν υπάρχει πολιτική σύγκλιση αλλά πρέπει να καταλάβουν -ΠΑΣΟΚ και ΝΔ- ότι πρέπει να αλλάξει αυτή η πολιτική, μια που είναι υπεύθυνοι για την τωρινή κατάσταση στη χώρα", εξήγησε ο Γιώργος Κύρτσος καλώντας τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το ΛΑΟΣ.