ΚΟΜΜΑΤΑ

Προσπάθεια φίμωσης καταγγέλλει η Λούκα Κατσέλη

Προσπάθεια φίμωσης καταγγέλλει η Λούκα Κατσέλη

Ενορχηστρωμένη φίμωση της Κοινωνικής Συμφωνίας από ορισμένα ΜΜΕ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το κόμμα της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Κστανίδη.

«Η κατευθυνόμενη νομή της δημοσιοποίησης των θέσεων των πολιτικών κομμάτων από συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συνεχίζεται. Η "Κοινωνική Συμφωνία" έχει καταστεί μόνιμος στόχος της ενορχηστρωμένης αυτής φίμωσης, που αντίκειται τόσο στις επιταγές των διατάξεων για τη δραστηριότητα των κομμάτων που συμμετέχουν στην ύψιστη λειτουργία του πολιτεύματός μας, τις εκλογές, αλλά και στους κανόνες δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ.

Συγκεκριμένο παράδειγμα η έκδοση της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ, Σαββατοκύριακο" η οποία, από τη συγκριτική παρουσίαση των θέσεων των κομμάτων με κοινοβουλευτική παρουσία, απέκλεισε αυθαίρετα αυτές της "Κοινωνικής Συμφωνίας", ενός κόμματος που, στην προηγούμενη Βουλή, απαριθμούσε στη δύναμή του οκτώ βουλευτές. Καταγγέλλουμε δημόσια τους εμπνευστές της τακτικής αυτής των δημοσιογραφικών συγκροτημάτων. Οι πολίτες έχουν κρίση και θα δώσουν την απάντησή τους στις 6 Μαΐου» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων