ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Σπυράκη: Διέλυσε κάθε αμφιβολία για τις δεσμεύσεις Σαμαρά

ΣΥΡΙΖΑ για Σπυράκη: Διέλυσε κάθε αμφιβολία για τις δεσμεύσεις Σαμαρά

Επίθεση εναντίον της ΝΔ για τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη, το βράδυ της Παρασκευής (02/01/2015) στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, εξαπολύει μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα,Σάββατο (03/01/2015) ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας το χθεσινό τηλεοπτικό ντιμπέιτ της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ με τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι η κυρία Σπυράκη «υιοθετεί το e-mail Χαρδούβελη» και πως οι δηλώσεις της «έρχονται να διαλύσουν κάθε αμφιβολία σχετικά με τις προθέσεις και τις πραγματικές δεσμεύσεις του κ. Σαμαρά».

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «ό,τι απέκρυψε ο κ. Σαμαράς από τον ελληνικό λαό και το κοινοβούλιο, προτίθεται να το υλοποιήσει σε περίπτωση που εξακολουθήσει να κυβερνά»

«Παρά τη μαύρη προπαγάνδα, τώρα όλοι πλέον γνωρίζουν πως το πραγματικό πρόγραμμα του κ. Σαμαρά είναι η συνέχιση του μνημονίου και η εφαρμογή νέων ισοπεδωτικών μέτρων», τονίζει και προσθέτει ότι ο ελληνικός λαός «δεν θα του κάνει τη χάρη» και «δεν θα του επιτρέψει να συνεχίσει στο δρόμο της κοινωνικής καταστροφής».

Σχετικές ειδήσεις