ΚΟΜΜΑΤΑ

Χρυσοβελώνη: Στόχος των ΑΝΕΛ είναι να σταματήσει η υπερχρέωση της χώρας

Χρυσοβελώνη: Στόχος των ΑΝΕΛ είναι να σταματήσει η υπερχρέωση της χώρας

«Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού επιδιώκει να φέρει θετικό αποτέλεσμα για την πατρίδα χωρίς να κοροϊδεύει τους Έλληνες», αναφέρει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με ανακοίνωσή της, προσθέτει πως «εκείνους που έλεγαν πως το δημόσιο χρέος είναι "διαχειρίσιμο και βιώσιμο" οι Έλληνες πολίτες τους έστειλαν στην αντιπολίτευση».

«Χθες ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν βλέπει να υπάρχει διαπραγμάτευση εκ μέρους της νέας Ελληνικής κυβέρνησης για το χρέος! Σήμερα τα παρελκόμενά του έρχονται να συμπληρώσουν πως η συζήτηση με τους εταίρους μας δεν έχει καν νόημα αφού "η κυβέρνηση λέει τα ίδια για το χρέος μ' αυτά που είχε συμφωνήσει ο Σαμαράς"», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Στόχος της κυβέρνησης εθνικού σκοπού είναι να αφαιρέσει το άχθος ενός τεράστιου, μη διαχειρίσιμου χρέους από τις πλάτες του Ελληνικού λαού... Στόχος των ΑΝΕΛ είναι να σταματήσει η υπερχρέωση της χώρας, να ξεκινήσει η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και να ανασάνει επιτέλους η κοινωνία. Αν κάποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν, καλά θα κάνουν να κάτσουν στην άκρη που τους έβαλε ο Ελληνικός λαός».

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων