ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Καμμένου περί «Κούγκι»

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Καμμένου περί «Κούγκι»

Θύελλα αντιδράσεων από ΠΑΣΟΚ και «Ποτάμι», μετά και τη σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη (18/2) με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Οι εμπρηστικές δηλώσεις του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περί ανατινάξεων ΜΜΕ είναι μια ανοιχτή πρόκληση για τη Δημοκρατία. Δυστυχώς για τη χώρα, ο κ. Καμμένος είναι πλέον ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτός που πρέπει να απολογηθεί για τις συνεχείς ακρότητες των ΑΝΕΛ και του αρχηγού τους είναι αυτός που τον επέλεξε σε αυτόν τον εθνικό ρόλο», τονίζει σε ανακοίνωσή του «το Ποτάμι».

Από την πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε: «Υπαινιγμοί και επιθέσεις κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, είναι απαράδεκτες και βάλουν ευθέως κατά της ελευθερίας της έκφρασης και του δημοκρατικού διαλόγου.

Αντί ο κ Καμμένος να απειλεί ότι θα κάνει την Ελλάδα Κούγκι, καλό είναι να μην παίζει με τα σπίρτα».

Η απάντηση πάντως των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μέσω της Μαρίνας Χρυσοβελώνη, ήταν άμεση και αιχμηρή.

«Το γραφείο Τύπου της Συγγρού κατρακύλησε στο Φάληρο. Τελικά, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», σχολίασε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του Κινήματος.

Σχετικές ειδήσεις