ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιδράσεις από ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ για την «αθώωση» Κασιδιάρη

Αντιδράσεις από ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ για την «αθώωση» Κασιδιάρη

Για πρόκληση έκανε λόγο το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την απόφαση του Δικαστηρίου σχετικά με την «τραμπούκικη», όπως χαρακτηρίζει, επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη – Αντίδραση και από το ΠΑΣΟΚ.

«Η απόφαση του δικαστηρίου για την τραμπούκικη επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη, στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη - παρά το ότι το δικαστήριο δέχτηκε την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης - αποτελεί πρόκληση. Συμβάλει στη δημιουργία και ενίσχυση κλίματος ανοχής απέναντι στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής» επισημαίνει σε σχόλιό του το ΚΚΕ, καταλήγοντας «παραμένει η αναγκαιότητα της απομόνωσης της εγκληματικής Χρυσής Αυγής από το λαό και τη νεολαία, με την οργανωμένη πάλη τους».

«Αυτοκτονική για τη δημοκρατία μας η απαλλαγή Κασιδιάρη»

«Αυτοκτονική για την δημοκρατία μας», χαρακτήρισε από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ την απαλλαγή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για το δημόσιο προπηλακισμό της βουλευτού Λιάνας Κανέλλη.

Στο σχετικό σχόλιο που εξέδωσε η Χαρ. Τρικούπη, επιπλέον διερωτάται: «Τι μήνυμα στέλνεται προς τους κάθε λογής θρασύδειλους φασίστες;».

Σχετικές ειδήσεις