ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε

ΠΑΣΟΚ: Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε

Για πολιτική γελοιότητα κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, εξαπολύοντας μία ακόμη επίθεση στην κυβέρνηση την οποία καλεί «να σταματήσει να διασύρει τη χώρα» - Τι λέει για την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα.

«Σκουρλέτης σήμερα εναντίον Βαρουφάκη για όσα είπε χθες για την πληρωμή στο Δ.Ν.Τ.

Σακελλαρίδης σήμερα εναντίον Σακελλαρίδη για όσα είπε χθες για το ΦΠΑ στα νησιά και στη μέση Καμμένος με... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Κύριοι σοβαρευτείτε επιτέλους.

Κρατήστε την πολιτική γελοιότητα μόνο για τον εαυτό σας και σταματήστε να διασύρετε τη χώρα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν παρέλειψε να σχολιάσει και στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, υπενθυμίζοντας:

1. Πραγματική μείωση της τιμής προμήθειας του φυσικού αερίου κατά 15% επετεύχθη επί των ημερών της προηγούμενης Κυβέρνησης με την υπογραφή της συμφωνίας του Μαρτίου 2014. Η σημερινή πτώση των τιμών οφείλεται στην κατακόρυφη πτώση των τιμών του πετρελαίου και φυσικά ουδεμία σχέση έχει με τις προσπάθειες της σημερινής Κυβέρνησης.

2. Οι προσπάθειες περιορισμού των επιπτώσεων από την εφαρμογή της ρήτρας Take or Pay είχαν αρχίσει από το περασμένο Φθινόπωρο, δηλαδή και πάλι επί των ημερών της προηγούμενης Κυβέρνησης. Η ΔΕΠΑ είχε ήδη καταφέρει να περιορίσει το οφειλόμενο ποσό από περίπου $100.000.000 στα $35.000.000. Η σημερινή Κυβέρνηση θα δικαιούται να πιστωθεί μόνον τυχόν περεταίρω μείωση αυτού του ποσού.

Σχετικές ειδήσεις