ΚΟΜΜΑΤΑ

Ξέχασε τα... χαρτιά υγείας και «ανακάλυψε» διορισμούς συγγενών από τον ΣΥΡΙΖΑ η Βούλτεψη

Ξέχασε τα... χαρτιά υγείας και «ανακάλυψε» διορισμούς συγγενών από τον ΣΥΡΙΖΑ η Βούλτεψη

Για διορισμούς συγγενών στελεχών του σε κυβερνητικές θέσεις κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η γραμματέας της Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.

Πρόκειται για το ίδιο στέλεχος της ΝΔ, το οποίο προκειμένου να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό, δήλωνε, λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των τελευταίων εκλογών, ότι δεν θα υπάρχει ούτε χαρτί υγείας για τους Έλληνες, όπως συμβαίνει στην Αργεντινή και τη Βενεζουέλα, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση και δεν ακολουθήσει το πρόγραμμα των εταίρων.

Και αφού κάτι τέτοιο – φυσικά – δε συνέβη, η κ. Βούλτεψη «ανακάλυψε» διορισμούς συγγενών από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τελειωμό δεν έχουν οι "πρώτη φορά αριστερά" διορισμοί συγγενών στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε, προσθέτοντας ότι «στον ήδη μακρύ κατάλογο, που όμοιό του δεν βρίσκει κανείς ακόμη και στα πιο αυταρχικά καθεστώτα, ήλθε να προστεθεί και ο διορισμός της συντρόφου του βουλευτή και πρώην γραμματέα του κόμματος, Δ. Βίτσα».

Όπως ανέφερε η κ. Βούλτεψη, η σύντροφος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «τοποθετήθηκε γενική γραμματέας στο υπουργείο Υποδομών, την ημέρα ακριβώς που ο κ. Βίτσας, ως πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο, διακήρυσσε πως... "η αλήθεια είναι λυτρωτική" και πως προεδρεύει μιας Eπιτροπής που θα ρίξει φως σε σκοτεινά σημεία, τα οποία έκαναν τον λαό να υποφέρει».

«Προφανώς το έχουν βάλει σκοπό να έχει τακτοποιηθεί και ο τελευταίος συγγενής μέχρι να οδηγήσουν το λαό στο τρίτο μνημόνιο», πρόσθεσε, ...ξεχνώντας να μας πει πόσα μνημόνια υπέγραψε η ίδια και το κόμμα της.