ΚΟΜΜΑΤΑ

Δημοψήφισμα 2015 - Προσπάθεια Βενιζέλου να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό

Δημοψήφισμα 2015 - Προσπάθεια Βενιζέλου να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό

«Ο κ. Τσίπρας επικοινωνούσε με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών για τραπεζική αργία, άρα υπήρχε σχέδιο, υπήρχε η συναίσθηση του κινδύνου και το συζητούσαν. Το ξέρανε, το ετοίμαζαν και μας δούλευαν. Έλεγαν ψέματα στον ελληνικό λαό».

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στο MEGA, σε μια εμφανή προσπάθειά του να τρομοκρατήσει τους Έλληνες πολίτες.

Χαρακτήρισε το δημοψήφισμα υπεκφυγή, για να αποφύγει ο κ. Τσίπρας τη σύγκρουση με το εξωτερικό, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι η χώρα έχει φτάσει σε αυτό το σημείο με τα παιχνίδια και τις μπλόφες του.

«Επί πέντε χρόνια προσπαθήσαμε και κρατήσαμε όρθια τη χώρα και τράπεζες κλειστές δεν είχαμε ούτε πέντε λεπτά», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «χωρίς τράπεζες δεν έχεις τρόπο να χρηματοδοτήσεις την αγορά, την απασχόληση, τράπεζες είναι οι καταθέσεις, τράπεζες είναι τα δάνεια που πρέπει να δοθούν στους επιχειρηματίες».

Μίλησε για κατάντια της χώρας και αναφερόμενος στο δημοψήφισμα αναρωτήθηκε: «Ποιο είναι το ερώτημα του δημοψηφίσματος; Τα non paper του Μαξίμου;».

Παράλληλα, ζήτησε να συγκληθεί η Βουλή και να ανακληθεί η απόφασή της για δημοψήφισμα, ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πως οδηγεί τη χώρα σε περιπέτεια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων