ΚΟΜΜΑΤΑ

Σύνοδος Κορυφής - Μεϊμαράκης: Πρέπει να υπάρξει μια καλή συμφωνία

Σύνοδος Κορυφής - Μεϊμαράκης: Πρέπει να υπάρξει μια καλή συμφωνία

Έκκληση στον Αλέξη Τσίπρα να φέρει συμφωνία στο Κοινοβούλιο από τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγ. Μεϊμαράκη ο οποίος συμμετείχε στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής του ΕΛΚ δήλωσε πως τα πράγματα έχουν φτάσει σε πάρα πολύ δύσκολο σημείο. Είναι οριακά και σήμερα ίσως παίζονται όλα.

Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Ευρώπη, η Νέα Δημοκρατία κάνει το εθνικό της καθήκον επισήμανε ο κ. Μεϊμαράκης προσθέτοντας πως εδώ και πάρα πολύ καιρό, προσπαθεί να πείσει τους Ευρωπαίους ότι πρέπει να υπάρξει μια καλή συμφωνία, που μπορεί και πρέπει ο πρωθυπουργός να αποδεχθεί και το Εθνικό Κοινοβούλιο να την ψηφίσει, ώστε η Ελλάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στο ευρώ.

Δυστυχώς, πέρασαν έξι μήνες, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, τόνισε.

Καταλήγοντας έκανε έκκληση στον πρωθυπουργό, να σταματήσει πια το όποιο τακτικίστικο παιχνίδι, να συμφωνήσει με τους εταίρους και να φέρει τη συμφωνία στο Εθνικό Κοινοβούλιο, ώστε η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες, να ζήσουν τα επόμενα χρόνια μέσα στην Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ