ΚΟΜΜΑΤΑ

Γρόλιος: Στόχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ η είσοδος στη Βουλή

Γρόλιος: Στόχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ η είσοδος στη Βουλή

Επίθεση στη Λαϊκή Ενότητα εξαπέλυσε ο καθηγητής του ΑΠΘ και υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη, Γιώργος Γρόλιος, κατηγορώντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι «προσπαθεί να φτιάξει ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Λαφαζάνης «ουσιαστικά ζήτησε από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να προσχωρήσει στη Λαϊκή Ενότητα» δήλωσε ο κ. Γρόλιος στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9».

«Οι προγραμματικές θέσεις της ΛΑΕ είναι διαφορετικές από τις δικές μας, μας χωρίζουν πολλά από τον κ. Λαφαζάνη, ο οποίος προσπαθεί να φτιάξει ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο υποψήφιος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο οποίος προσέθεσε ότι η συνεργασία με τη ΛΑΕ ανακινούσε ζητήματα όχι μόνο πολιτικής αλλά και ηθικής τάξης.

Αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «έχει περάσει στην αντίπερα όχθη και είναι αστικό κόμμα, ταυτίστηκε με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, είναι αντίπαλος».

Στόχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η είσοδος στη Βουλή, τόνισε και πρόσθεσε ότι «μόνη διέξοδος είναι η έξοδος της χώρας από την Ε.Ε μαζί με την εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων σε ένα δρόμο παραγωγικής ανάπτυξης».

Ρoή Ειδήσεων