ΚΟΜΜΑΤΑ

Θεοχαρόπουλος: Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα επιβάλει τις συνεργασίες

Θεοχαρόπουλος: Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα επιβάλει τις συνεργασίες

"Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά και οι κινήσεις πολιτών για τη σοσιαλδημοκρατία, θα είναι η τρίτη δύναμη σε αυτές τις εκλογές και θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο την επόμενη μέρα των εκλογών»δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα επιβάλει τις συνεργασίες την επόμενη των εκλογών, έτσι ώστε να υπάρχει μία αποτελεσματική κυβέρνηση», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ o κ. Θεοχαρόπουλος.

«Σε αυτές τις εκλογές συγκροτήσαμε τον προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό τρίτο πόλο ο οποίος θα είναι η θετική έκπληξη. Η ανταπόκριση της κοινωνίας από το πρώτο χρονικό διάστημα είναι πάρα πολύ θετική. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά και οι κινήσεις πολιτών για τη σοσιαλδημοκρατία, θα είναι η τρίτη δύναμη σε αυτές τις εκλογές και θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο την επόμενη μέρα των εκλογών», τόνισε μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως «έχουμε πρώτο στόχο την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς και δεύτερο να αποτελέσουμε τον προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης του τόπου που θα δώσει λύσεις την επόμενη μέρα. Οι πολίτες θα ακυρώσουν την καρικατούρα του δικομματισμού και με την ψήφο τους στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα επιβάλλουν τις συνεργασίες».

Αναφορικά με τις συνεργασίες που θα προκύψουν την επόμενη μέρα των εκλογών, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε ότι «είναι αναγκαίο την επόμενη μέρα να υπάρχει κυβέρνηση».

«Δεν μπορούμε να πάμε ξανά σε εκλογές», είπε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ , διασαφηνίζοντας ότι «το ποιος θα είναι πρώτος, θα το αποφασίσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι στην κάλπη την Κυριακή. Χρειάζεται την επόμενη μέρα να υπάρχει κυβέρνηση. Για αυτό λέμε ότι είμαστε μέρος της λύσης και όχι ενός νέου αδιεξόδου. Συνεπώς χρειάζεται όσο περισσότερες δυνάμεις, φιλοευρωπαϊκές και μεταρρυθμιστικές, να είναι στην επόμενη κυβέρνηση και εμείς θα τραβήξουμε την επόμενη κυβέρνηση σε προοδευτική κατεύθυνση με το πρόγραμμά μας. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα επιβάλει τις συνεργασίες την επόμενη μέρα έτσι ώστε να υπάρχει μία αποτελεσματική κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας», κατέληξε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων