ΚΟΜΜΑΤΑ

Πατούλης: Στρατιώτης, αξιωματικός ή κάτι περισσότερο αν χρειαστεί...

Πατούλης: Στρατιώτης, αξιωματικός ή κάτι περισσότερο αν χρειαστεί...

Για τις εσωκομματικές διαδικασίες και την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία μίλησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών περιέγραψε τα κριτήρια, τα οποία κατά την άποψή του πρέπει να ικανοποιούν οι υποψήφιοι, και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του κόμματος: «Είμαι ετοιμοπόλεμος να είμαι φαντάρος, αξιωματικός ή ότι άλλο χρειαστεί, εφόσον πρέπει να χρειαστεί ή θα πρέπει να γίνει».

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι το αίτημα για μια αξιωματική αντιπολίτευση «που πρέπει να δώσει καλά δείγματα γραφής και να αποτελεί την ελπίδα για την επόμενη αλλαγή σωστής διακυβέρνησης της χώρας, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο στο επίπεδο των πολιτικών» που πρέπει να υιοθετηθούν και αυτές πρέπει να είναι, όπως είπε, «άνοιγμα στην κοινωνία, λύση στα προβλήματα, να είναι στην καρδιά των ζητημάτων».

«Και βεβαίως τα πρόσωπα, τα οποία πρέπει να διεκδικήσουν την ηγεσία της ΝΔ πρέπει να έχουν δείγματα γραφής προσφοράς, εργασίας και βεβαίως απόκρισης με θετικό πρόσημο στην προσφορά και εάν θέλετε, αυτό ζητά η κοινωνία, δηλαδή, μια αξιωματική αντιπολίτευση που να παράγει πολιτική μέσα από ευρωπαϊκά πλαίσια και φυσικά με δυνατότητες προσώπων που να έχουν όρεξη να προσφέρουν και όχι να πάρουν» σημείωσε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε:

Ο κ. Πατούλης, πάντως, σημείωσε ότι όλοι στη Νέα Δημοκρατία οφείλουν να δουν ποια θα είναι η κίνηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Κοντολογίς, λοιπόν, θεωρώ ότι τα επόμενα δύο, τρία εικοσιτετράωρα είναι πάρα πολύ σημαντικά και για την κούρσα της διαδοχής της ΝΔ και για εκείνους που θα συμμετέχουν. Εγώ, εμμένω σε αυτό που σας είπα, είμαι ετοιμοπόλεμος να είμαι φαντάρος, αξιωματικός ή ότι άλλο χρειαστεί, εφόσον πρέπει να χρειαστεί ή θα πρέπει να γίνει» κατέληξε.