ΚΟΜΜΑΤΑ

Λαφαζάνης: Η κωλοτούμπα του Τσίπρα ήταν εκπληκτική

Λαφαζάνης: Η κωλοτούμπα του Τσίπρα ήταν εκπληκτική

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε εκ νέου ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατηγορώντας τον ότι έκανε μία εκπληκτική τούμπα.

«Δεν υπολογίσαμε όσο θα έπρεπε την απογοήτευση του κόσμου από την κωλοτούμπα Τσίπρα. Μια κωλοτούμπα η οποία ήταν εκπληκτική και έγινε μέσα σε μια βδομάδα μετά από ένα στεντόριο «όχι» στο δημοψήφισμα» σημείωσε σήμερα, Σάββατο (26/09/2015) ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας μιλώντας στον Real Fm.

«Αυτό επέφερε γενική πικρία, απογοήτευση στον κόσμο, πράγμα που το βλέπαμε και οδήγησε και σε μεγάλη αποχή. Αυτά δεν τα είχαμε συλλάβει επαρκώς» πρόσθεσε.

«Ήταν έκπληξη νομίζω για τους ηγετικούς κύκλους τους ΣΥΡΙΖΑ, ότι εμείς μπορέσαμε να κατεβούμε στην εκλογική μάχη, δεν περίμεναν ότι μέσα σε 20 μέρες θα ετοιμάζαμε ψηφοδέλτια και χωρίς οικονομικά μέσα να μπούμε στη φωτιά των εκλογών» σημείωσε ο κ. Παναγιώτης Λαφαζανης.

Αναφορικά με την επανακαταμέτρηση που ζήτησε η Λαϊκή Ενότητα είπε ότι θα γίνει ενδεικτικά σε εκλογικά κέντρα καθώς θέλει να διερευνήσει την κατάσταση με τα άκυρα ψηφοδέλτια. «Αν προκύψουν στοιχεία τα όποια δημιουργούν ανησυχίες τότε θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες» τόνισε.