ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στηρίζει Τζιτζικώστα ο Μάκης Βορίδης

Στηρίζει Τζιτζικώστα ο Μάκης Βορίδης

Τη στήριξή του προς την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή (13/11/2015) ο βουλευτής του κόμματος Μάκης Βορίδης.

«Σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος που έχει θέσει αυτά τα ζητήματα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση αυτών των αρχών, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης, προσερχόμενος στη Βουλή.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Βορίδη έχει ως εξής:

«Η χώρα έχει ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ηγεμονία της Αριστεράς, χρειάζεται μια ισχυρή και δυναμική αντιπολίτευση, απέναντι σε μια καθημερινά καταστροφική κυβέρνηση, να δοθεί μια ασυμβίβαστη μάχη απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στις πολιτικές του. Χρειάζεται ένα κόμμα, το οποίο θα έχει ανοιχτές πόρτες, θα είναι ένα κόμμα ιδεών, θα αναπτύξει τη μάχη αυτών των ιδεών και θα σταματήσει να είναι ένα κόμμα φατριών και μηχανισμών.

Πρέπει να ανοιχτούμε σε καινούριες ιδέες, σε σκέψεις, να αναπτύξουμε την ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεσή μας. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, τις ιδέες, τις αρχές της παρατάξεώς μας.

Σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος που έχει θέσει αυτά τα ζητήματα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση αυτών των αρχών, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντίστοιχη δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα αναμένεται να κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες και ο Τάκης Μπαλτάκος, καλώντας τον κόσμο της Εκκλησίας και τους ένστολους να στηρίξουν τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στη μάχη για το χρίσμα στη ΝΔ.

Άλλωστε, ο κ. Μπαλτάκος είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra πως ο κ. Τζιτζικώστας είναι ο μόνος που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει και να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα σε οποιαδήποτε πολιτική διαμάχη.

Σχετικές ειδήσεις