ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης εναντίον Μεϊμαράκη: Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία των εκλογών

Βορίδης εναντίον Μεϊμαράκη: Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία των εκλογών

Σφοδρή επίθεση εναντίον του απερχόμενου μεταβατικού προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπέλυσε σήμερα, Δευτέρα (23/11/2015) ο βουλευτής του κόμματος Μάκης Βορίδης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση του με την εταιρεία που ανέλαβε να διοργανώσει τις εκλογές στο κόμμα.

«Ποτέ δεν υπερασπίστηκα την εν λόγω εταιρεία, ας μας πει αυτός που τα λέει ποιες εταιρείες έχω υπερασπιστεί και να δούμε ποια είναι η δική μου εμπλοκή», δήλωσε ο κ. Βορίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Και συνέχισε: «Έχει αναδειχθεί πλήρως η σύγκρουση συμφερόντων, μετά από αυτό το οδυνηρό που συνέβη χτες στη ΝΔ. Ο κ. Μεϊμαράκης βγήκε και μίλησε σήμερα, ενώ θα έπρεπε να το κάνει από χθες. Έπρεπε να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη από το κόσμο, να αναλάβει πολιτική ευθύνη και να πει ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Να διευκρινίσει πώς οδηγήθηκε η παράταξη σε αυτή την κατάσταση».

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Μειμαράκη ότι «σε μία δύσκολη στιγμή για το κόμμα δεν θέλει να συνδεθεί ως υποψήφιος πρόεδρος με το πρόβλημα, γι' αυτό και υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων».

Αναφερόμενος στην πρόθεση του κ. Μειμαράκη να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ αν παραιτηθούν και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι είπε: «Ή αναγνωρίζεις το πρόβλημα και λες ξεκάθαρα παραιτούμαι ή δεν το αναγνωρίζεις και δεν παραιτείσαι».

Ερωτηθείς αν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης στην παράταξη ο κ. Βορίδης απάντησε ότι «πρέπει να συνηθίσουμε όλοι σε ένα επίπεδο κριτικής, αλλά πρέπει αυτό να διατηρείται και όχι να πέφτει. Πρόκειται για αντιπαράθεση επιχειρημάτων και δεν πρέπει να θίγεται κανένας από αυτό. Δεν πιστεύω στα κόμματα - «νεκροταφεία», αλλά αν δεν έχεις πολιτικά επιχειρήματα πέφτουμε πολύ χαμηλά».

Σχετικές ειδήσεις