ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ 2ος γύρος: Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής (photo)

Εκλογές ΝΔ 2ος γύρος: Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής (photo)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ.Χωρίς να κάνει κάποια δήλωση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλήςψήφισε στις 09:55 το πρωί, στο εκλογικό τμήμα που στεγάζεται στο παραδοσιακό κτίριο του Δήμου στη συμβολή των οδών Β. Όλγας και 25ης Μαρτίου.

Τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Μηνάς Σαμαντζίδης, ο προκάτοχος του Βάκης Φραντζής, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κι άλλα μέλη και στελέχη του κόμματος που αντάλλαξαν χειραψίες και ευχές για το νέο χρόνο.

Την πεποίθηση ότι η επόμενη μέρα για τη ΝΔ θα είναι μια διαφορετική μέρα, μέρα ανασυγκρότησης, αντεπίθεσης και επανεκκίνησης, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, προσερχόμενος να ψηφίσει στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για τη ανάδειξη προέδρου του κόμματος.

«Σήμερα είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα για τη Νέα Δημοκρατία. Μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο η ΝΔ αποκτά την καινούρια της ηγεσία. Ευχή και πεποίθηση όλων είναι ότι η επόμενη μέρα θα είναι μια διαφορετική μέρα, μια μέρα ανασυγκρότησης, αντεπίθεσης, επανεκκίνησης για το καλό της πατρίδας και, βεβαίως, για το καλό της παράταξης. Αυτή η παράταξη που ταυτίστηκε με τις πιο σημαντικές εθνικές επιλογές θα το κάνει σύντομα και στο μέλλον», δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

Σχετικές ειδήσεις