ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυσφορία Μητσοτάκη για την εκλογική διαδικασία στην ΟΝΝΕΔ

Δυσφορία Μητσοτάκη για την εκλογική διαδικασία στην ΟΝΝΕΔ

Τον έντονο προβληματισμό τους εκφράζουν συνεργάτες του προέδρυ της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, για την διαδικασία που ακολουθήθηκε χθες κατά τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ.

Σημειώνεται ότι μετά από πολύωρη καθυστέρηση άνοιξαν αργά χθες το βράδυ οι κάλπες της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη, για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και των συνέδρων της ΟΝΝΕΔ, για το 10ο τακτικό συνέδριο του κόμματος.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκλογών του συνέδρίου για τα 120 μέλη της Κ.Ε. της οργάνωσης, τους 400 αντιπροσώπους για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι οι εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα, με καθυστέρηση, λόγω τεχνικών προβλημάτων που υπήρξαν, και αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

«Δεν έγιναν εκλογές» καταγγέλλει ο Σάκης Ιωαννίδης

Δεν έγιναν εκλογές στο 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και η διαδικασία εξελίχθηκε σε «φιάσκο» καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης Σάκης Ιωαννίδης.

Ο ίδιος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι αποχώρησε από το συνέδριο και μαζί του αποχώρησαν και άλλοι σύνεδροι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εκφυλισμό της διαδικασίας.

«Δικαιώθηκαν οι φόβοι που είχα εκφράσει. Υπήρξε διασυρμός και το συνέδριο εξελίχθηκε σε φιάσκο. Κάποιοι για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες οδηγούν την ΟΝΝΕΔ στο γκρεμό», επισήμανε ο ίδιος

Σχετικές ειδήσεις