ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαϊκή Ενότητα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κλήση Λαφαζάνη στην Αστυνομία

Λαϊκή Ενότητα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κλήση Λαφαζάνη στην Αστυνομία

Παναγιώτης Λαφαζάνης | Λαϊκή Ενότητα: Οργή έχει προκαλέσει στη Λαϊκή Ενότητα η κλήση σε απολογία του επικεφαλής του κόμματος Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Αστυνομία και στο πλαίσιο αυτό έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (24/09/2018) συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ).

Όπως αναφέρει η ΛΑΕ σε σχετική ανακοίνωση, «η Κυβέρνηση ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και προσπάθειας καταστολής της αντίστασης του Κινήματος Ενάντια στους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς και των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν, έφτασε σε σημείο να καλέσει σε απολογία, την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 11 π.μ. στην ΓΑΔΑ (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 173) τον Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε. Παναγιώτη Λαφαζάνη κι ακόμη ένα μέλος του κινήματος».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η ΛΑΕ υποστηρίζει ότι «το κατηγορητήριο με το οποίο τον καλούν σε απολογία, εντελώς αστήρικτο, συμπεριλαμβάνει σχεδόν τον μισό Ποινικό Κώδικα κι έχει μοναδικό στόχο να τρομοκρατήσει και να αναστείλει την ανάπτυξη του κινήματος και την δράση της Λαϊκής Ενότητας. Δεν θα τους περάσει. Καλούμε τα Δημοτικά συμβούλια, τα συνδικάτα, τους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς να πάρουν θέση ενάντια στην ένταση του αυταρχισμού και την ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης, ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι με τις θέσεις της ΛΑΕ».

Τέλος, η ΛΑΕ καλεί «όλους τους αγωνιστές και τους δημοκράτες πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 26/09/2018 και ώρα 11 π.μ. έξω από τη ΓΑΔΑ» τονίζοντας ότι «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Οι διώξεις μας δυναμώνουν και μας κάνουν πιο αποφασιστικούς».

Διαβάστε επίσης: