ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Υλοποιούμε το όνειρο πολλών γενεών για την απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού

Θεοδωρικάκος: Υλοποιούμε το όνειρο πολλών γενεών για την απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού
Intime

Το Δημαρχείο Κορυδαλλού επισκέφθηκε το μεσημέρι, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου, Νίκου Χρουσαλά, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

O Δήμαρχος Κορυδαλλού, Νίκος Χρουσαλάς ευχαρίστησε τον υπουργό Εσωτερικών για την στενή συνεργασία που έχουν από την πρώτη ημέρα που ο ίδιος ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Ο Δήμαρχος έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Κορυδαλλού όπως το πρόβλημα προσωπικού, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες στον τομέα της πυροπροστασίας, την έλλειψη μηχανολογικού εξοπλισμού στον τομέα της πολιτικής προστασίας και το μεγάλο πρόβλημα με το αναξιοποίητο παλιό λατομείο στο Σχιστό. Ο κ. Χρουσαλάς στάθηκε όπως ήταν φυσικό και στην εξαγγελία του πρωθυπουργού για απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού, επισημαίνοντας ότι αποτελεί πάνδημο αίτημα.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Κορυδαλλού έθεσε το πρόβλημα επέκτασης του χωροταξικού σχεδίου και ανέδειξε το πρόβλημα έλλειψης σχολικών αιθουσών, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν χώροι για να κατασκευαστούν.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι θα είναι δίπλα του και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής, αφού «τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν χρώμα» και στην προώθηση σχεδίων και προτάσεων για την αξιοποίηση του χώρου, που θα ελευθερωθεί από την απομάκρυνση των φυλακών. Τόνισε δε, ότι ο τρόπος που θα αξιοποιηθεί ο χώρος, θα χαρακτηρίσει και την ταυτότητα της περιοχής

Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρικάκος μετέφερε τόσο στον Δήμαρχο όσο και στους δημοτικούς συμβούλους το μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιοχή, το οποίο αποτυπώνεται με τη δέσμευσή του για απομάκρυνση των φυλακών «η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πράξη κάτι που φάνταζε όνειρο για το κατοίκους του Κορυδαλλού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Ωμός εκβιασμός Ερντογάν: Ανοίγω τα σύνορα – Θα γεμίσω Ελλάδα και Ευρώπη με πρόσφυγες

Εντολή Χρυσοχοΐδη: Φέρτε μου τον Παλαιοκώστα – Είναι θέμα τιμής για το αίμα του υπασπιστή μου

Σχετικές ειδήσεις