ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βόμβα» Γερουλάνου: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

«Βόμβα» Γερουλάνου: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην υπουργός απάντησε στην απογοητευτική όπως τη χαρακτήρισε, ομιλία της Φώφης Γεννηματά την 3η Σεπτεμβρίου, δηλώνοντας ανοικτά ότι θα είναι ένας από τους διεκδικητές της ηγεσίας αν δεν υπάρξει αλλαγή στρατηγικής στο Κίνημα Αλλαγής.

Επίθεση στην Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε ο Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1, λέγοντας πως το ΚΙΝΑΛ δεν έχει καταφέρει αυτό που ξεκίνησε και δεν έκρυψε ότι τον ενδιαφέρει η ηγεσία του κόμματος. Χαρακτήρισε δε επιτακτική την επιστροφή στις αξίες του ΠΑΣΟΚ.

Η κα. Γεννηματά, τόνισε ο κ. Γερουλάνος, εφάρμοσε μία στρατηγική που απέτυχε. «Πίστευε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε», ανέφερε. Επανέλαβε ότι η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στις 3 Σεπτέμβρη «ήταν απογοητευτική διότι είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα. Δεν έγινε αυτό».

Ο κ. Γερουλάνος εξέφρασε την αισιοδοξία του το κόμμα να προχωρήσει σε μια ουσιαστική αλλαγή στρατηγικής «στην οποία το ΚΙΝΑΛ θα επιστρέψει στις ρίζες του βγάζοντας την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ μπροστά».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δεν έκρυψε ότι τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, προσθέτοντας ότι «αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει». Συμπλήρωσε επίσης ότι «η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας». Σημείωσε ότι ο ίδιος έχει καταθέσει πρόταση για το μέλλον του χώρου που -όπως είπε- είναι ώριμη να συζητηθεί σε βάθος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Σκοτώθηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια σε τροχαίο

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε οι πολίτες για τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Σχετικές ειδήσεις