ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν. Σαμαράς: «Η ΟΝΝΕΔ βάζει πλάτη τις δύσκολες ώρες»

Αν. Σαμαράς: «Η ΟΝΝΕΔ βάζει πλάτη τις δύσκολες ώρες»

Τις προσπάθειες της ΟΝΝΕΔ για τη συλλογή τροφίμων, που θα μοιραστούν την περίοδο των γιορτών σε όσους το έχουν ανάγκη εξήρε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το κοινωνικό παντοπωλείο της οργάνωσης, στην οδό Ερμού όπου και διαπίστωσε την απήχηση της πρωτοβουλίας, που εξελίσσεται ταυτόχρονα σε 16 πόλεις της χώρας.

«Οι άγιες μέρες που περνάμε, έχουν και πάρα πολλές δυσκολίες για τον ελληνικό λαό. Πρέπει ο καθένα από εμάς να σώσει αγάπη, κατανόηση, αλληλεγγύη και αλληληλοβοήθεια. Επίσης, αυτές τις ώρες αποδεικνύεται ποιός αγωνιά και αγωνίζεται για το λαό που δεν έχει κανέναν συμπαραστάτη» δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «τιμά την ΟΝΝΕΔ ότι σε 16 πρωτεύουσες νομών και την Αθήνα, μπόρεσε να ιδρύσει 16 κοινωνικά παντοπωλεία, που μέχρι σήμερα έχει μαζέψει περισσότερα από 20 χιλιάδες προϊόντα για να τα μοιράσουν στους απόρους. Σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη από ένα δώρο».

Γι αυτό και ο κ. Σαμαράς συνεχάρη την ΟΝΝΕΔ, που βάζει «πλάτη τις δύσκολες ώρες» και κάλεσε όσους μπορούν να πράξουν το ίδιο για τους ασθενέστερους συμπολίτες μας.