ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ.Ανδρουλάκης: Όχι σε «Αρειανούς» που εμφανίζονται ως «παρθένες»

Μ.Ανδρουλάκης: Όχι σε «Αρειανούς» που εμφανίζονται ως «παρθένες»

«Όποιος θέλει να ανακατεύει τα πράγματα τώρα, να δίνει μάχη διαδοχής, νομίζω δεν πρέπει να έχει θέση στην κυβέρνηση, αν εξαιρέσουμε το Βενιζέλο που έχει το κεντρικό πακέτο και δεν μπορεί να φύγει αυτή τη στιγμή, οι άλλοι ή θα πρέπει να σιωπήσουν και να περιμένουν να ανοίξουν οι διαδικασίες, όχι όμως να ανατινάζουν την κυβέρνηση κάνοντας προεκλογική εκστρατεία για τον εαυτό τους», τόνισε μέσω του «ΑΝΤ1 97,2», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης, μιλώντας εκ νέου για κυβέρνηση Jurassic Park με 50 Υπουργούς.

«Καμιά φορά είναι κορυφαίοι κατά φαντασία, δηλαδή είναι κορυφαίοι που καλύτερα θα ήταν να τους ξηλώσουμε τα γαλόνια στη μέση της πλατείας Συντάγματος. Σε αρκετούς πρέπει να ξηλωθούν τα γαλόνια δημοσίως, δεν τα πήγαν καλά πώς να το κάνουμε, κάνουν και αφ΄ υψηλού τους κριτές», σχολίασε ακόμη δεικτικά για τους λεγόμενους «κορυφαίους» του ΠΑΣΟΚ., βαφτίζοντας «Αρειανούς», αυτούς που «δεν ξέρουν τίποτα και εμφανίζονται ως παρθένοι».

«Αυτοί δεν έχουν πειστικότητα. Υπάρχει μια έντονη κρίση εμπιστοσύνης στο πρόσωπό τους διότι αυτά έπρεπε έγκαιρα, δεν είναι να πεις ότι δεν τα ήξερε κανείς, τουλάχιστον εγώ και κατ' ιδίαν όχι μόνο δημοσίως με τα βιβλία μου ή με τις συνεντεύξεις κ.λπ. έκανα προσπάθειες και κατ' ιδίαν δηλαδή ταρακουνώντας τους, ότι επίκειται καταστροφή εννοώ και προεκλογικά και ιδίως τους πρώτους μήνες μετά. Όχι λοιπόν Αρειανοί, όχι κηπουροί, θα δούμε, υπάρχουν όμως άξια πρόσωπα φτάνει να μπορούν να υπερβούν τις παγιωμένες τους συνήθειες, και να είναι σε θέση να υπηρετήσουν μια νέα στρατηγική εν μέσω μιας τρομακτικής πτώχευσης της χώρας», σημείωσε, προσθέτοντας πως αν και μπορεί ένας βαρόνος να έχει μεγαλύτερα προσόντα από τους άλλους και να λειτουργήσει, να ανταποκριθεί σε μια μάχη, αλλά πως ο ίδιος είναι «αναφανδόν υπέρ νέων προσώπων»

Εκλογές πριν ή μετά το Πάσχα

«Εάν θέλουν τα τρία κόμματα να κάνουν προγραμματική συνεργασία, ας την κάνουν, αλλά νομίζω καλύτερα να έχουμε δημοκρατική νομιμοποίηση, δηλαδή να πάμε στο λαό για εκλογές. Τώρα πια ο κύβος ερρίφθη πρέπει να πάμε στο λαό για εκλογές, σε μια ημερομηνία ασφαλή, να μην τινάξουμε στον αέρα το psi, ή να χάσουμε τη δόση, αλλά υπολογίζω ότι μέχρι πρωταπριλιά, λίγο πριν, λίγο μετά το Πάσχα πρέπει να γίνουν εκλογές.», σχολίασε σχετικά με το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.