ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα κρέμεται από μία κλωστή»

Κ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα κρέμεται από μία κλωστή»

Να θέσουμε την σωτηρία της πατρίδας πάνω από κάθε άλλη επιδίωξη ζήτησε ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα περνά την πιο δύσκολη ώρα του τελευταίου αιώνα και κρέμεται από μία κλωστή», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, καλώντας τους πάντες να πράξουν αυτά που πρέπει για να ξεπεράσει η χώρα την κρίση.

«Δυστυχώς είχα δίκιο. Ευχόμουν να μην είχα δίκιο και να μην φτάναμε εκεί που φτάσαμε. Αν είχα μείνει τότε και δεν με είχαν ανατρέψει η Ελλάδα δεν θα περνούσε από αυτή την περιπέτεια», υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι δεν είναι «η εποχή να κάνουμε μνημόσυνα. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

«Είναι στο χέρι μας είναι να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο αγώνα. Ελπίζω ότι έστω και την τελευταία ώρα να κάνουμε το σωστό και η πατρίδα μας να ξαναβρεί το σωστό δρόμο» ήταν το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης άκουσε τα κάλαντα από τον όμιλο βρακοφόρων Κρήτης, οι οποίοι του είπαν για άλλη μια φορά κρητικές μαντινάδες.

«Μου φέρνετε άρωμα Κρήτης κάθε χρόνο. Είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Θα πάω κι εγώ στην Κρήτη αυτές τις ημέρες. Σήμερα όμως έχω την Κρήτη εδώ μπροστά μου» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης στον επικεφαλής του ομίλου βρακοφόρων και φίλο του Στέλιο Κιαγιαδάκη.