ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης για επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.: Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας (vid)

Βορίδης για επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.: Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας (vid)
INTIME NEWS

Τις επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και σε καταλήψεις στα Εξάρχεια σχολίασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

«Η επιβολή του νόμου θα ευχόμασταν παντού να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό» ανέφερε o Μάκης Βορίδης, στον ΣΚΑΪ. «Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει, σε αυτούς που δε συμμορφώνονται, στοιχεία αναγκαστικότητας.το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας» συμπλήρωσε.

«Η άσκηση νόμιμης βίας είναι αυτό που κάνει η Αστυνομία. Φυσικά θα συνεχίσουμε. Θα κάνουμε αυτό» δήλωσε ο υπουργός.

«Δεν σας σοκάρω με αυτό που σας λέω;» ρώτησε τους δημοσιογράφους της εκπομπής ο κ.Βορίδης, με τον Δημήτρη Οικονόμου να απαντά: «Προβλέπεται».

Ερωτηθείς για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ότι «πρέπει να αναρωτηθεί κανείς γιατί είναι αμφίθυμος ο ΣΥΡΙΖΑ. Να αποφασίσει τι θέλει. Δε μπορεί να λέει καταδικάζω τα φαινόμενα ανομίας αλλά καλά κάνανε και σπάσανε την αλυσίδα. Αφού κλείνει το πανεπιστήμιο υποκεινται όλα τα μέλη του πανεπιστημιόυ σε αυτή; δικαιούνται οποισδήποτε».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε ακόμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ από τη μία λέει ότι καταδικάζει τα φαινόμενα αυτά από την άλλη όταν πάει να επιβληθεί μία τάξη στο πανεπιστημιο λέει όχι να μην επιβληθεί η τάξη».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Σoβαρά προβλήματα στην Κεφαλονιά - Σπίτια καταπλακώθηκαν από τις λάσπες (pics)

Μίκαελ Σουμάχερ: Οι αποκαλύψεις που «καίνε» τη σύζυγό του – «Θρίλερ» με την κατάσταση της υγείας του

Σχετικές ειδήσεις