ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυτεχνείο: Στεφάνι από αντιπροσωπεία της Βουλής–«Διαρκής αγώνας για Δημοκρατία», είπε ο Καλλιάνος

Πολυτεχνείο: Στεφάνι από αντιπροσωπεία της Βουλής–«Διαρκής αγώνας για Δημοκρατία», είπε ο Καλλιάνος

Με την κατάθεση στεφανιών συνεχίζονται σήμερα Σάββατο οι εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Την Παρασκευή κατέθεσε στεφάνι αντιπροσωπεία της Βουλής.

Ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων, μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη και τη βουλευτή του «Μέρα 25» Φωτεινή Μπακαδήμα.

Αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου, ο κ. Γιάννης Καλλιάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τη μέρα αυτή τιμάμε τους αγώνες μιας ολόκληρης γενιάς για την αποκατάσταση της δημοκρατίας απέναντι στον αυταρχισμό της δικτατορίας. Ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι ένας διαρκής αγώνας διότι, όπως γνωρίζουμε, τίποτε δεν είναι δεδομένο».

Το πρωί του Σαββάτου κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ από τη Νεολαία ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου, Σωτήρης Αλεξίου.

Επίσης, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση και το στεφάνι που κατέθεσαν τελικά τα μέλη του κόμματος οι φοιτητές το πήραν και το κατέστρεψαν.

Διαβάστε επίσης:

Επέτειος Πολυτεχνείου 2019: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.-Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό το φόβο επεισοδίων