ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Παναγιωτακόπουλος: Στο ΠΑΣΟΚ είμαστε σκορποχώρι

Γ. Παναγιωτακόπουλος: Στο ΠΑΣΟΚ είμαστε σκορποχώρι

Εκλογή όλων των οργάνων και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με το καταστατικό ζήτησε ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος εξαπέλυσε πυρά κατά της διετούς διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, καθώς οι πολιτικές που εφήρμοσε όχι μόνον είναι αντίθετες με την ιδεολογία του, αλλά «εγκυμονούσαν και εγκυμονούν κινδύνους για την ίδια την ύπαρξη της χώρας» και οδήγησε τους πολίτες σε εξαθλίωση.

«Η αδυναμία και η αναποτελεσματικότητα διαχείρισης οδήγησε μέσα από ευτράπελους και τραγελαφικούς σχεδιασμούς στην κυβέρνηση Παπαδήμου», τόνισε ο κ. Παναγιωτακόπουλος, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε μια χώρα με πρόβλημα δανεισμού και θα την παραδώσει χρεοκοπημένη.

Σύμφωνα με το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το κόμμα θα πρέπει να ανακτήσει την αριστερή και δημοκρατική του φυσιογνωμία και να ενεργοποιήσει τα στελέχη του με τέτοιον τρόπο ώστε καμία ηγετική ομάδα να μην μπορεί να τα απαξιώσει.

«Όσοι προτείνουν συνοπτικές διαδικασίες και γρήγορη λήψη αποφάσεων χωρίς εξαντλητικό διάλογο για τις θέσεις και τη φυσιογνωμία μας, προσφέρουν κακή υπηρεσία και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και στην χώρα» προειδοποίησε ο κ. Παναγιωτακόπουλος.

Αναφερόμενος στις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, ο κ. Παναγιωτακόπουλος πρότεινε εκλογή όλων των οργάνων σύμφωνα με το καταστατικό –αν και ο ίδιος διαφωνεί με τις ψηφοφορίες στα καφενεία- προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων με θεσμικό τρόπο κι όχι μέσω διαδικτύου και πασαρέλας στα κανάλια και έναρξη των διαδικασιών άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις και σκόπιμες ολιγωρίες.