ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Μητσοτάκης αξιολόγησε το υπ. Ανάπτυξης: Το 2020 κομβική χρονιά για επενδύσεις

Ο Μητσοτάκης αξιολόγησε το υπ. Ανάπτυξης: Το 2020 κομβική χρονιά για επενδύσεις
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Καθώς η Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα προς το μέλλον και να ατενίζει με αισιοδοξία στο διεθνές στερέωμα, το 2020 είναι κομβική χρονιά για την ανάπτυξη και τις επενδύσεις» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδεχόμενος την ηγεσία του υπουργείου.

Η προγραμματισμένη συνάντηση είχε στόχο την ενημέρωση του πρωθυπουργού για τα πεπραγμένα του υπουργείου το περασμένο εξάμηνο.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας τις επόμενες κατευθύνσεις τόνισε πως θα πρέπει να αυξηθούν σημαντικά οι επενδύσεις στο αναπτυξιακό μείγμα, να βελτιωθεί περαιτέρω το επιχειρηματικό περιβάλλον και να αποτυπωθεί στον σχετικό κατάλογο (doing business) της Παγκόσμιας Τράπεζας. Παράλληλα, σημείωσε ότι θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, να δρομολογηθεί η λειτουργία της Αναπτυξιακής Τράπεζας ως εργαλείο χρηματοδότησης των ΜμΕ, να προχωρήσουν κατά προτεραιότητα ΣΔΙΤ και οι δράσεις έρευνας και καινοτομίας.

Κατά τη συνάντηση ο υπουργός Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης παρέδωσε στον πρωθυπουργό ειδικό βιβλίο με το έργο εξαμήνου που έχει γίνει και τους στόχους που έχουν τεθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Δρομολογήσαμε οδικό χάρτη για την κινητοποίηση κεφαλαίων από το Άμπου Ντάμπι

Κατώτατος μισθός: Τρομακτικές διαφορές στην Ευρώπη – Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα

Σχετικές ειδήσεις