ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιωτακόπουλος: «Η συμπεριφορά ορισμένων θυμίζει πόρνη»

Παναγιωτακόπουλος: «Η συμπεριφορά ορισμένων θυμίζει πόρνη»

«Χάσαμε χρήσιμο πολιτικό χρόνο και ξοδέψαμε την εντολή του 2009 ως μαθητευόμενοι μάγοι», δήλωσε από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Γ. Παναγιωτακόπουλος.

«Μετατρέψαμε το ΠΑΣΟΚ της λαϊκής κυριαρχίας, στο ΠΑΣΟΚ των κυβερνήσεων συνεργασίας, της κυβέρνησης του εκπροσώπου των τραπεζών. Επιτρέψαμε τους εκβιασμούς των δανειστών» είπε έντονα ο κ. Παναγιωτακόπουλος.

Στη συνέχεια χαρακτήρισε την ακολουθούμενη πολιτική «ολέθρια» και αναρωτήθηκε γιατί ο Λουκάς Παπαδήμος συνεχίζει να την ακολουθεί.

«Το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει σε μια κυβέρνηση που μας καλεί να θυσιάσουμε τα πάντα, αλλιώς η καταστροφή θα είναι ολοσχερής. Οι πολιτικές αυτές μας οδήγησαν στην ύφεση και τη διάλυση», σημείωσε.

«Έχουμε πρωθυπουργό ή εντολοδόχο των τραπεζών;

Περάσαμε σε ένα νέο καθεστώς που ονομάζεται τραπεζοκρατία. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα Δημοκρατίας. Η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί μελανή σελίδα στην ιστορία της χώρας. Ο Παπαδήμος είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος.

Κάποιοι θέλανε να κρατήσουν τις καρέκλες θυσιάζοντας παράλληλα τον πρωθυπουργό. Προκαλεί εντύπωση και ντροπή η αντιμνημονιακή στροφή ορισμένων που άλλαξαν απόψεις προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην επόμενη κυβέρνηση.

Η συμπεριφορά τους θυμίζει πόρνη που την Κυριακή ντύνεται σεμνά για να πάει στην εκκλησία.

Το καθοριστικό ζήτημα είναι ποιος θα είναι ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ».