ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας στο Newsbomb.gr: Γιατί ο Μητσοτάκης θέλει εκλογές

Τσίπρας στο Newsbomb.gr: Γιατί ο Μητσοτάκης θέλει εκλογές
INTIME NEWS

Τα σενάρια των πρόωρων εκλογών και της προσφυγής στην κάλπη σχολίασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας σε αποκλειστική συνέντευξη στο Newsbomb.gr και τον Κώστα Τσιτούνα.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγο για επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη «να κάνει εκλογές όσο πιο γρήγορα». Μάλιστα σημειώνει: «Να θυμίσω το παλιό και γνωστό: Τα σενάρια πρόωρων εκλογών πάντα διαψεύδονται. Με όσο μεγαλύτερη ένταση, μάλιστα, όσο πιο πιθανά είναι».

Εξηγώντας, ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει πως ο πρωθυπουργός «σκέφτεται εκλογές όχι από υπερβολική σιγουριά αλλά από φόβο. Από φόβο ότι όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκεται απέναντι στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης που αυτός με την πολιτική του έχει ήδη γιγαντώσει».

Δεν παραλείπει μάλιστα να τονίσει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θέλει να δραπετεύσει από αυτή την ευθύνη», ενώ σημειώνει πως «πολλοί γύρω του, τον συμβουλεύουν να το πράξει, αδιαφορώντας για την ηθική ζημία, όχι γιατί τους έπιασε ο πόνος της δημοκρατικής νομιμοποίησης αλλά ακριβώς για το αντίθετο. Επειδή ονειρεύονται να υφαρπάξουν τη νομιμοποίηση».

«Όλα αυτά είναι ευσεβείς πόθοι», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας και καταλήγει λέγοντας πως «στη πολιτική όπως και στη ζωή, συνήθως πέφτεις μέσα στους λάκκους που σκάβεις για τους άλλους».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Newsbomb.gr.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στο γραφείο του Μητσοτάκη η εισήγηση της task force για την επιστροφή στην κανονικότητα

Σχετικές ειδήσεις