ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόθεν Έσχες: Αυτή είναι η περιουσιακή κατάσταση του Δημήτρη Κουτσούμπα

Πόθεν Έσχες: Αυτή είναι η περιουσιακή κατάσταση του Δημήτρη Κουτσούμπα

Πόθεν Έσχες | Ειδήσεις:Δημοσιεύονται σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) του έτους 2019 (χρήση 2018) από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης - Δείτε αναλυτικά το πόθεν έσχες του Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών

Στο πόθεν έσχε του, ο γ.γ. της Κεντρικής Επιτοπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για το 2019 (χρήση 2018), δήλωσε εισόδημα 72.714 ευρώ, σημειώνοντας ότι η βουλευτική αποζημίωση του 2017 είχε κατατεθεί στο Ταμείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.Η σύζυγός του δήλωσε 18.488 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας η βουλευτική αποζημίωση του 2017 είχε κατατεθεί στο Ταμείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής της Βουλής:

Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης του άρθρου 3Α του N. 3213/2003 δημοσιεύει τις Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης του έτους 2019 (χρήση 2018) των ελεγχόμενων από αυτήν προσώπων των περιπτώσεων α΄ έως και ε΄ της παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν. 3213/2003, στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων.

Το πλήθος των προς δημοσίευση δηλώσεων είναι συνολικά χίλιες εβδομήντα δύο (1.072) και ο έλεγχός τους είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3213/2003, οι δηλώσεις αυτές θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων.

Ευχαριστούμε όλους τους υπόχρεους που ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στην υποβολή Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, καθώς επίσης το προσωπικό των υπηρεσιών της Βουλής των Ελλήνων και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, για την πολύτιμη συμβολή τους προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή δημοσίευση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.