ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μπούρα με ΠΟΕ-ΔΟΥ

Συνάντηση Μπούρα με ΠΟΕ-ΔΟΥ

Συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, είχε ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ, Κώστας Μπούρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ανέπτυξαν τα κύρια προβλήματα του κλάδου τους, δίνοντας έμφαση στην προχειρότητα με την οποία επιχειρείται η αναδιοργάνωση των φορολογικών υπηρεσιών.

Επίσης κατήγγειλαν ότι, σε αρκετές περιπτώσεις, οι προαγωγές σε θέσεις ευθύνης πραγματοποιούνται χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, γεγονός που επιτείνει την αρρυθμία στη λειτουργία των υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Μπούρας, από την πλευρά του, τόνισε ότι η ΝΔ υποστηρίζει τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα στον τρόπο λειτουργίας των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών και θα στηρίξει κάθε σχετική πρωτοβουλία.

Οι δύο πλευρές φέρονται να συμφώνησαν να συνεχιστεί η αμοιβαία ενημέρωση και ο διάλογος, αφού ειδικά στη σημερινή συγκυρία, ο ρόλος των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών και των εργαζομένων σε αυτές είναι καθοριστικός για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων της χώρας μας.