ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας για Τσίπρα: Να διαγράψει τον Παππά ή να αναλάβει την ευθύνη

Πέτσας για Τσίπρα: Να διαγράψει τον Παππά ή να αναλάβει την ευθύνη
Intime News

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά τη συνομιλία Παππά – Μιωνή και έστρεψε τα «πυρά» του και προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τα όσα έχουν έχει στη δημοσιότητα από το ηχητικό με τον Νίκο που κατέθεσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής στην προανακριτική, έκανε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Νίκος Παππάς – πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – φαίνεται να γνώριζε την ύπαρξη παραδικαστικού κυκλώματος από το 2016 με τη συμμετοχή του κ. Παπαγγελόπουλου.

«Ο κ.Τσίπρας εξακολουθεί να προσποιείται πως δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα
Δεν ενδιαφέρονταν πως θα κυβερνήσουν τη χώρα, αλλά πως να σπιλώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, να στήσουν παρακράτος και να καταλάβουν τους αρμούς της εξουσίας».

«Απομένουν δύο επιλογές για τον Αλέξη Τσίπρα. Είτε να διαγράψει τον κ. Παππά είτε να αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους», σημείωσε ενώ αναρωτήθηκε γιατί ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να σιωπά.

Για το άνοιγμα του Τουρισμού

«Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ξεκάθαρο. Πρώτο μέλημά μας είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Τόνισε ότι έγινε ένα αποφασιστικό βήμα για το άνοιγμα της χώρας μας στον Τουρισμό. Συνεχίζουμε την προετοιμασία έτσι ώστε να διασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας των εργαζομένων στον κλάδο, των κατοίκων στους τουριστικούς προορισμούς και βεβαίως των επισκεπτών μας».

Επεσήμανε πως «φαινόμενα χαλάρωσης δεν επιτρέπεται να παρατηρούνται ιδίως στις μεταφορές και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δεν μπορεί να εστιάζουμε την προσοχή μας μόνο σε ενδεχόμενα εισαγόμενα κρούσματα και να αδιαφορούμε για τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ιδίως για τη σωστή χρήση μάσκας σε χώρους που υπάρχει συγχρωτισμός όπως για παράδειγμα στο καράβι που μας πάει στο αγαπημένο μας νησί. Ας πούμε ναι στην τήρηση των μέτρων που μας συστήνουν οι ειδικοί. Ας πούμε όχι στον εφησυχασμό που μπορεί να τινάξει γρήγορα στον αέρα όσα με τόσο κόπο κερδίσαμε. Αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε».

Τόνισε επίσης ότι «στο μεταξύ μελετάμε τα αποτελέσματα των ελέγχων που γίνονται στο μεταβατικό αυτό διάστημα στις πύλες εισόδου και παρακολουθούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα που καταγράφονται στις χώρες προέλευσης των επισκεπτών μας. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τα βήματα επανεκκίνησης των επιχειρήσεων στον ευρύτερο χώρο του Τουρισμού και της εστίασης».

«Φρένο» στις φήμες για πρόωρες εκλογές

Ο Στέλιος Πέτσας έβαλε για μία ακόμη φορά «φρένο» σε όσα γράφονται κατά διαστήματα και αφορούν στο ενδεχόμενο να υπάρξουν πρόωρες εκλογές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: Αγωνία για την υγεία του - Η ανακοίνωση της Καραβάτου