ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρμα Πολιτών: Δεν καταρρέει η χώρα, καταρρέει το καθεστώς τους

Άρμα Πολιτών: Δεν καταρρέει η χώρα, καταρρέει το καθεστώς τους

Για συγκάλυψη στην εξαθλίωση της κοινωνίας καταγγέλλει την κυβέρνηση το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Άρματος Πολιτών, Σωτήρης Στανώτας, σε δήλωσή του για τη νέα αναβολή της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών τόνισε: «Μετά την χρεωκοπία της Χώρας, αποτέλεσμα προμελετημένου εγκλήματος, παραδίδουν τώρα και την Εθνική Ανεξαρτησία στα χέρια των δανειστών. Το τρίτης διαλογής θρίλερ που είχε πρεμιέρα χθες, Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου, είναι βέβαιο ότι δεν θα τους σώσει από την οργή των Ελλήνων».

Σύμφωνα με τον κ. Στανώτα, η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου δείχνει ότι «παρά την προσπάθεια συγκάλυψης, οι τρείς Κυβερνητικοί Εταίροι συμφώνησαν στην εξαθλίωση της Ελληνικής Κοινωνίας».

Συγκεκριμένα, οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν σε περικοπή δαπανών σε παιδεία, υγεία και πρόνοια, περικοπή συντάξεων, μείωση περικοπή μισθών και ασφαλιστικών εισφορών και ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών μέσω του δημοσίου με τον έλεγχο να παραμένει στους μετόχους.

«Είναι φανερό ότι συμφώνησαν σε όλα και προσπαθούν να το αποκρύψουν. Δεν καταρρέει η χώρα, καταρρέει το καθεστώς τους», κατέληξε ο κ. Στανώτας.