ΠΟΛΙΤΙΚΗ

10 χρόνια Newsbomb.gr: Οι ευχές του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα

10 χρόνια Newsbomb.gr: Οι ευχές του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα

Δέκα χρόνια Newsbomb.gr: 2010 - 2020 / Πολιτικοί αρχηγοί, κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές της αντιπολίτευσης εύχονται ολόψυχα στο Newsbomb.gr να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα να πετάει βόμβες στο πολιτικό σύστημα.

Η αναγνωσιμότητα και η δυναμική του Newsbomb.gr είναι εμφανής όχι μόνο στα κοινωνικά ζητήματα, αλλά και στην πλούσια πολιτική επικαιρότητα της χώρας.

Το Newsbomb.gr έχει πολλές φορές στηλιτεύσει λάθος πολιτικές και λάθος συμπεριφορές στον δημόσιο βιο της χώρας με στοιχεία και ακλόνητες αποδείξεις, πάντα έγκαιρα και πάντα έγκυρα.

Επάξια λοιπόν έχει κερδίσει την αναγνωσιμότητα ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Από τα δεξιά, μέχρι το κέντρο και τα αριστερά.

Για τα δέκα χρόνια του Newsbomb.gr έστειλαν τις ευχές τους οι πολιτικοί αρχηγοί.

Τις ευχές του έστειλε και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

«Για δέκα συνεχόμενα χρόνια το newsbomb.gr πρωτοπορεί, δίνει την καθημερινή μάχη και ηγείται της διαδικτυακής ενημέρωσης όλων μας. Σε μια περίοδο που η ελευθεροτυπία και ο πλουραλισμός περνουν την πιο βαθιά κρίση τους, μια κρίση που εν τελει δεν αφορά μόνο την ενημερωση αλλά και την ίδια την Δημοκρατία, εύχομαι και για τα επόμενα δέκα χρόνια το newsbomb.gr να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να ανοίγει δρομους με πολυφωνία και αντικειμενικότητα».

Oι ευχές του Αλέξη Τσίπρα για το Newsbomb.gr
tsipras-dilosi-2.jpg
Oι ευχές του Αλέξη Τσίπρα για το Newsbomb.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ευχές και χρόνια πολλά στο Newsbomb.gr από τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και υπουργούς

Ρoή Ειδήσεων