ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Λοβέρδος: «Δίνουμε πραγματική και όχι ψεύτικη μάχη»

Α. Λοβέρδος: «Δίνουμε πραγματική και όχι ψεύτικη μάχη»

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, έστειλε από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος μετά τις αναταράξεις που προκαλούν στο πολιτικό σκηνικό όσα συνέβησαν στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ανέφερε: «Πρέπει να σοβαρευτούμε και κάποιοι να σοβαρευτούν πρωτευόντως, γιατί από την μία πλευρά αποφασίζονται οι σκληρές πολιτικές που παράγουν ύφεση, ενώ από την άλλη με την έλλειψη σοβαρότητας κάποιων δεν αποκτούμε καλύτερες μετοχές στο διεθνές στερέωμα»/

Επίσης, προσέθεσε ότι «αυτή την ώρα χλευάζουν την Ελλάδα ενώ η Ελλάδα παλεύει για να μην γονατίσει. Θα σοβαρευτούν κάποιοι; Θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους και όχι τις μισές. Δεν μπορεί ο έλληνας να στερείται το εισόδημα του και να κατηγορείται ως τεμπέλης. Φταίνε για αυτό κάποιοι πολιτικοί και πρέπει να αναδιπλωθούν».

Παρότι ο κ. Λοβέρδος δεν κατονόμασε ποιους εννοεί, όσοι ήταν στην Ολομέλεια θεώρησαν ότι οι αιχμές απευθυνόταν προς τους κ.κ. Γιώργο Καρατζαφέρη και Αντώνη Σαμαρά.

Παράλληλα, ο Υπουργός Υγείας έκανε λόγο για «πραγματική και όχι ψεύτικη μάχη ή ένα στημένο παιχνίδι» που δίνεται αυτή την ώρα. «Με σταματούν οι πολίτες στον δρόμο και μου λένε να μην ψηφίσω τα νέα μέτρα, διαπιστώνω ότι κοινή συνισταμένη είναι η οργή», είπε ο κ. Λοβέρδος, τονίζοντας όμως «αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να περπατήσουμε».