ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Στο επίκεντρο οι τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και στο κόμμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου με τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Α. Λοβέρδο, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσή, την υπουργό Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδη.

Η συνάντηση σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιείται στα γραφεία της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης στη Ζαλοκώστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρωτοβουλία ανήκει στον κ. Βενιζέλο, ο οποίος θέλει να αποτρέψει τα φαινόμενα διάλυσης στο ΠΑΣΟΚ και αναταραχής στην Κ.Ο. του κόμματος, λίγες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση στην οποία θα εξεταστούν τόσο το PSI, όσο και η συμφωνία της νέας δανειακής συμβάσεως.

Ο κ. Βενιζέλος φέρεται διατεθειμένος να απαντήσει σε κάθε κριτική που ασκείται από τους βουλευτές σχετικώς με την σταρτηγική του ΠΑΣΟΚ σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Πολιτικοί παρατηρητές αναφέρουν ότι ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Λοβέρδος και η κ. Διαμαντοπούλου δεν θέλουν επουδενί λόγο να υπάρξουν διαλυτικές ή διασπαστικές κινήσεις, οι οποίες προέρχονται από τον χώρο των "προεδρικών" και χαρακτηρίζονται ως ενέργειες μικροκομματικής σκοπιμότητας.