ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Παραδώσαμε σχεδόν έτοιμο το Μετρό της Θεσσαλονίκης (vid)

ΣΥΡΙΖΑ: Παραδώσαμε σχεδόν έτοιμο το Μετρό της Θεσσαλονίκης (vid)
InTime

Με ένα βίντεο διάρκειας 7’19’’ ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί την κυβέρνηση για κωλυσιεργία στο έργο του Μετρό της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως επί δικής του διακυβέρνησης είχε φτάσει ένα βήμα από την ολοκλήρωσή του.

Νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, αυτή τη φορά με αντικείμενο το Μετρό της Θεσσαλονίκης. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο επίσημο youtube του κόμματος θίγει το θέμα, κάνοντας μια αναδρομή σε όσα έχουν συμβεί γύρω από αυτό από το 1990 μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο βίντεο επί 30 χρόνια δεν έγινε το παραμικρό, έτσι ώστε να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το έργο του Μετρό της Θεσσαλονίκης, από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Αντίθετα, όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, επί της δικής του διακυβέρνησης το Μετρό της Θεσσαλονίκης ήταν σχεδόν έτοιμο, όμως, οι επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη οδηγούν την περάτωση του έργο για μετά το 2023 και φέρνουν παράλληλα σπατάλη δημοσίου χρήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βίντεο ανάρτησε στις επίσημες σελίδες που διατηρεί στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκανε τα προηγούμενα 24ωρα περιοδία στη συμπρωτεύουσα.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε το Μετρό της Θεσσαλονίκης σχεδόν έτοιμο. Μέσα σε 3 χρόνια πραγματοποιήσαμε αυτό που για 30 χρόνια έμοιαζε ακατόρθωτο», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο μήνυμά του και πρόσθεσε: «Σήμερα, με τις επιλογές του κ. Μητσοτάκη, η λειτουργία του Μετρό υπολογίζεται για μετά το 2023. Η ΝΔ σπαταλά χρόνο, δημόσιο χρήμα και δεν σέβεται την ιστορική μας κληρονομιά».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Τι μένει ανοιχτό από το Σάββατο – Πώς θα μετακινούμαστε, τι θα γίνει με τα σχολεία